search icon

Top stories

DJ Мартен отвърна на нападките за Джокович

Диджей Мартен Роберто твърдо отстоя на принципите си да не пуска чалга.

Учудващо е, че някои имат толкова време, за да коментират, сподели човекът, отказал да пусне песен по молба на Джокович.

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време", заяви поплярния DJ Marten, който преди години имаше изява като водещ в "Гласът на България" заедно с Вики Терзийска.

“Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат”, каза още Мартен пред Радио София. Той е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович, а социалните мрежи не спират да коментират случката.

Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му. Затова пък в по-късните часове на деня, лично фолк звездата Камелия му я пя на уше, даже и на бис.