search icon

Звездите

Деси Стоянова-почетен гост на партито на bTV, Дара спази най-добре дрескода (Снимки)

Дара

bTV Media Group по традиция откри вчера официално своя нов телевизионен сезон със завладяващо сетивата „галактическо“ събитие.

На партито, което се проведе в нов клуб в центъра на София, дрескодът бе "ти в бъдещето". Най-сполучливо в тон с него се бе облякла певицата Дара, която наскоро разкри, че майка й се грижи за нейните дрехи. Треньорката в "Гласът на България" се появи с колан, който наподобяваше космически кораб, идеално съответстващ на ботушите й. Тя се погрижи за настроението на празнуващите, изпълнили до пръсване отснелия им клуб, като изпя няколко песни. На сцената за музикални изпълнения се качи и Керена, която е водеща на новото предаване "Коя е тази песен?"

Водещи на събитието бяха Александър Сано и Милица Гладнишка, които бяха облечени в скучно черно. Новите водещи на "Преди обед" Франциска Йорданова и Зейнеб Маджурова пък почти се бяха мачнали с еднакви дрехи с пайети, на лъскава рокля бе заложила и Натали Трифонова. Голяма изненада бе появата на Деси Стоянова. Бившата водеща на "Преди обед" наскоро проведе обучение на кадри от bTV и явно държи да запази добрите си отношения с медията, затова с широка усмивка говореше с бившите си колеги, видя само Hotnews.bg.

Виктория Петрова и Юксел Кадриев, които от години не са се появявали на парти на bTV, уважиха купона за кратко, колкото да си направят снимки с шефа на телевизията Ралф Бартолайт.

"bTV е домът на забавлението, иновациите и разнообразието отвъд въображението. Със значителни инвестиции в портфолиото ни в праймтайма и несравним брой премиерни заглавия в един сезон, правим смела крачка напред. Изпълняваме обещанието си за повече и ще дадем всичко на зрителите, по отношение на емоциите и забавленията“ - заяви той.

Сред гостите бяха Графа, Иван Лечев, Диляна Попова, Ники Кънчев, Златимир Йочев, Мария Цънцарова, Цветанка Ризова, майсторът на "Бригада Нов дом" Калин Евтимов. Не се появи нито един Ерген, както и хора от екипа на Слави Трифонов като Евгени Димитров-Майстрото или Годжи, които отново работят с bTV в две нови предавания: "Бягство към победата" и "Коя е тази песен?". Отсрами ги само Краси Радков с жена си Станислава Ганчева.

В обновената есенна програма bTV ще предложи пет изцяло нови шоу предавания, за да затвърди позицията си на лидер в представянето на премиерни лицензни формати на българския пазар. Сред акцентите са флагманът на новия сезон – приключенското риалити "Островът на 100-те гривни", едно от най-успешните музикални предавания „Гласът на България“, забавното риалити със състезателен и образователен характер „Бягство към победата 2: Съкровището“, най-новата музикална игра „Коя е тази песен?“ и вълнуващото куиз шоуто "Колко ми даваш?", както и две от най-разпознаваемите игри в световен мащаб - “Помниш ли текста?” и „Кажи честно“, които още не сме гледали.

Свързани новини