search icon

Съдби

Мария захлеби след Капките

Мария

Кариерата на Мария тръгна нагоре след участието й в "Като две капки вода" и панаирите покрай третия й брак.

Певицата може да се похвали с участия през октомври не само в Трън, но и във вървежни заведения в София и СПА столицата на Балканите Велинград. Натовареният й график нямаше да е такъв, ако не бяха вечните й събирания и раздели със съпруг №3 Миро. Макар певицата да се закани, че след 12 заплахи най-сетне наистина ще сложи край на брака си, засега тя все още е законна съпруга на автотърговеца, който я преби до кръв и се наложи идването на "Бърза помощ". Мария обаче държи всеки ден личният й живот да е на показ, затова прави инсинуации, че има нов мъж.

Напоследък Мария не спира да показва в социалните мрежи как постоянно получава огромни и красиви букети. От кого са китките тя не издава. Прави впечатление обаче, че ухажора й е доста упорит и цветята идват всеки ден. Цената на подобни букети се движи между 150 и 300 лева. Третият брак на Отварачката с Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера, се оказа най-бурен и от декември 2021 г. досега се разделяха и събираха доста пъти. „Този е 12-и и е последен“, закани се наскоро изпълнителката, която нарече връзката между двамата "огромна грешка", но за нов ухажор при нея не може да се говори, категоричен е Hotnews.bg

Преди броени дни тя пусна нова песен "Ако жена изневери", която също рекламира. Става дума за кавър на гръцки хит, който Мария изпълнява с текст на български. Почитателите на чалгата я посрещнаха радушно, но бяха категорични, че няма да се превърне в голям хит, така че Мария ще продължи да показва букети от уж тайнствени непознати.