search icon

Top stories

Прада шокира с очила-чудовища

Италианската модна къща "Прада" представи на Седмицата на модата в Милано дамската си колекция за сезона пролет-лято 2025, залагайки на поли, окачени на колани, очила с огромни стъкла и топлес шапки, предаде Ройтерс.

Дизайнерите Миуча Прада и Раф Симънс откриха ревюто, наречено "Безкрайно настояще", с рокля с презрамки с флорални мотиви, последвана от черна рокля с метални пръстени - украса, присъстваща в още няколко тоалета.Моделите носеха твърди лъскави сребристи поли, някои от които с прозрачни декоративни дупки, цветни чорапогащи, които се трансформираха в панталони, както и поли, окачени на колани.

Последните се открояваха по време на цялото ревю, като се появяваха и върху чанти като закопчалка или висяха ниско на бедрата на един от моделите. Колекцията включва и вталени топове, къси панталонки, блузи на възли и изобилие от връхни дрехи, сред които якета в ярки цветове, прозрачни поли върху тесни панталони.

Сред открояващите се модели беше тъмна рокля с пера, съчетана с оранжево непромокаемо яке. Аксесоарите включваха огромни слънчеви очила и топлес шапки, които покриваха лицата.Обувките бяха разнообразни - от сандали до каубойски ботуши, и изобилие от цветни токчета, пише БТА.

Свързани новини