search icon

Top stories

Братът на Ружа Игнатова се жени. Ето я избраницата

Константин и Стефани с предсватбена фотосесия.

Братът на изчезналата криптоизмамница Ружа Игнатова - Константин, ще се жени.

Младият мъж, който близо 3 години лежа в американски затвор, за да пропее срещу сестра си, духнала безследно с милиарди евро, завчелени от хиляди баламурници, инвестирали в пирамидата й OneCoin, ще каже "да" на новото си гадже.

Двойката за пръв път бе показана в профила на известните фотографи Srebar Photography, чието дело е и красивата фотосесия. На снимките се вижда, че Константин и Стефани се лудо влюбени един в друг, а красивите фотоси са само началото на това прекрасно пътешествие, защото скоро ще има сватба.

Двамата са заедно от твърде кратко време, но явно са решили, че искат да остареят заедно. Сватбата им е само след няколко седмици. Церемонията ще е на морето и на нея е поканен много тесен кръг техни приятели. След това двойката заминава на екзотично сватбено пътешествие. Двойката не крие, че активно работи за бебе.

"Озадачени сме! Константин се запозна със Стефани на техно парти през лятото и двамата веднага си допаднаха. От тогава са непрекъсато заедно, а тя се премести да живее при него в София. Константин е лудо влюбен и казва, че тя е най-хубавото нещо, което му се е случвало в живота", обясняват близките им.

"Един мой приятел ми каза: "Не е ли смешно, че всичко, което трябва да оцелее биологично, идва по двойки? Бели дробове, бъбреци, уши, очи и така нататък. Но ние започваме да живеем, когато сърцата започнат да бият по двойки. Може би това е целта на живота, намирането на един човек, който те учи да бъдеш пълноценен", прочувствено пише Константин Игнатов в социалните мрежи по повод новата си изгора, с която скоро ще се венчаят пред очите на Бог.