search icon

Интимно

За една нощ Бивша родна тенисистка прилапа Гришо

Фенска прегръдка прерастнала в креватна история.

Григор Димитров не е останал на сухо, докато беше няколко дни в София покрай мача с Новак Джокович.

Отлично осведомен източник на „Уикенд” съобщи, че Гришо всяка вечер мачкал чаршафите с изкусителната бивша тенисистка Симона Борисова. Двамата били заедно и в елитния нощен клуб „The 1”, където след двубоя беше партито с Джокович и фолкзвездата Камелия. 23-годишната брюнетка била от най-елитните бройки, с които Гришо се забавлявал при визитите у нас. Сега се явявала избраницата му, с която прекарал значителна част от времето си в София, предимно след стъмване.

Знае се, че Гришо харесва по-зрели дами за продължителни връзки като например тези със Серина Уилямс, Мария Шарапова и Никол Шерцингер. Но за една-две вечери предпочитал „агнешко”. Във всички случаи отрупвал креватната си партньорка с подаръци – бижута и скъпи дрешки. Кеш не плащал, както биха си помислили някои.

Симона е бивша тенисистка, прекратила кариерата си преди да достигне пълнолетие. Определят я като нереализиран талант. Още ненавършила 15 години, девойката от София печели националния шампионат в Хасково за 18-годишни като състезателка на пловдивския клуб „Локо-98”. Имала е победи на европейско първенство и други турнири в чужбина.

Само че с напредването на пубертета взела да залита по момчета и почнала да се разхайтва. „Мързеше я да тренира достатъчно и накрая се отказа”, разправят от тениса. В момента не било ясно с какво точно се занимава. Със сигурност обаче се е представила добре с Гришо, предполагат запознати с възможностите й. Както може да се предположи, Симона била чалгарка, вършееща из нощните клубове в София. Любимите й певици са Алисия, Галена и Ария.

В тениса добре познават и майка й Силвия Маринова – засукана дама, която изглежда досущ като щерка си, въпреки че е надхвърлила 40-те. Ако двете застанат една до друга, не може да се разбере коя е майката и коя – дъщерята. И двете са много съблазнителни за мъжкото око. Преди 7-8 години Силвия гастролирала по кортовете заедно със Симона, докато малката играела. Била известна със сприхавия си нрав, често се карала с останалите родители по време на турнирите. Веднъж дори се счепкали с майката на друга тенисистка, която играела срещу дъщеря й.