search icon

Интимно

Това Геро ли е?

Герасим Георгиев-Геро

Никога не сте виждали Геро така!

Актьорът претърпя невероятна трансформация и е буквално неразпознаваем. Наднорменото му тегло вече е в миналото, а днес изглежда като съвсем нов човек. Дори е променил цвета на косата си – сега е рус.

"Просто се погрижих здравословно за себе си. Тялото винаги дава едни много добри знаци. Определено килограмите пречат, отделно напрежението, стреса в професията. И реших просто да взема мерки", сподели Герасим Георгиев в интервю за БНТ.

На въпрос дали е имал здравословни проблеми, които са го мотивирали, Геро увери: "Аз съм здрав. Просто си направих бариатрична операция, всичко е наред, чувствам се много добре!""Човек е на "ти" със себе си, когато се чувства добре. А ако няма чувство за хумор, не е добре. Досега играех Санчо Панса, все едни такива образи, а сега вече се бъзикам, казвам: "Дайте да изиграя някой любовник!", разказва с усмивка актьорът, който със сигурност привлича все повече внимание от фенките. Въпреки че винаги е имал много почитателки, днес интересът към него определено е още по-голям.

"Стефан Данаилов ми казваше преди години - каквото направиш преди 45-50 години, това е. Като си направих ретроспекция наскоро, имал съм много ярки и големи примери, от които да се уча как да си извървя пътя в нашата професия. Стремял съм се към това, а какво се е получило от мен в професионален план, хората ще оценят", споделя Геро.

Скоро предстои да замине на турне в Щатите заедно с Дони Векилов.През ноември той ще започне снимки за нов сериал, което е още едно от бъдещите му начинания, пише Woman.bg.

Свързани новини