search icon

Top stories

Ергенката Валерия подложена на гавра заради цигара

Храчат в устата на Валерия.

Ергенката Валерия премина всякакви граници на благоприличие.

Красавицата доказа, че е готова на всичко, когато силно иска нещо. В случая никотиновия глад на Дакова се оказа движеща сила за голяма излагация. Ергенката позволи да ѝ се изхрачат в устата само и само за да получи една цигара.

Моделката участва в интернет риалити, в което няма достъп до външния свят и до неограничено количество цигари. Оставайки без фасове, на Валерия ѝ хрумва идея да направи шоу с плюене уста в уста, за да си издейства награда. След дълги преговори с продукцията се съгласява и нейната вярна дружка Кристиян Янков е готов да ѝ помогне в начинанието.

Правилата са следните: Валерия застава на стълбите на първия етаж на имението, в което са настанени, а Янков се качва на третия, пише България Днес. Двамата имат десет опита, в които Кристиян да успее да уцели със слюнката си устата на изкусителката.

„Аз бих му плюла в устата, но съм сигурна, че няма да го нацеля“, казва Валерия, затова Янков трябвало да го направи. След шестия опит той все пак успява. По средата дори устата му пресъхва и се налага кратка пауза, докато успее отново да събере слюнка, с която да нацели Валерия. Накрая двамата получават по една цигара, която изпушват с кеф на двора в комбинация с малко водка