search icon

Съдби

Гала трепери за щерката

Гала и Мари

Дъщерята на Гала Мари Константин лежи за задържане на първото си дете, но положението не е сериозно, защото си е у дома, а не в болница.

„Мари не се чувства най-комфортно, трябва малко да лежи до края на бременността“, разкри Гала в предаването „На фокус с Лора Крумова“. „Тя е истински герой, готова е на всичко в името на това всичко да е наред с бебчето“, добави водещата. От години Мари страда от автоимунно заболяване, което не й позволи да се ваксинира срещу коронавирус. Тя изкара на два пъти китайската зараза.

„Джуджи е другата баба. Двете сме изключително щастливи, само за това си говорим, когато се видим. Даже й казах, дай и нещо друго да обсъждаме, но не се получава. Наистина станахме баби“, каза още Гала. Първото внуче на телевизионерката, което ще е момиче, трябва да се появи на бял свят до броени дни, защото Мари влезе в деветия месец.

Водещата на „На кафе“ се грижи всеотдайно за бъдещата мама и дори в първия си работен ден след лятната ваканция отиде на гости на Мари. Тя не пристигна с празни ръце, а донесе отгледан от нея домат гигант. На вилата си край язовир „Искър“ Гала отглежда различни зеленчуци, за които се грижи всеотдайно.

. Освен с биодомат, Гала гости бременната си щерка и с качамак. Тя е майсторка на мамалигата, а рецептата научила от майка си. Бащата на бременната Мари също е до нея в този тежък момент. Той пък наготви на бъдещата майка месо със задушени картофи и така показа, че Мари е изоставила хранителния режим, който спазваше.

Свързани новини