search icon

Любопитно

Двойничка на Дара и специална изненада към ментор в "Гласът на България".

За Дара ли ще бъде емоционалната изненада в "Гласът на България"?

Много специална и емоционална изненада очаква един от треньорите в новия епизод на „Гласът на България“ тази неделя по bTV.

За нея ще „намекнат“ още в самото началото на вечерта водещите на шоуто – Влади Зомбори и Боряна Братоева. В червената кутия, в която обикновено се крият всякакви изненадващи неща, свързани с участниците, този път ще има предмет, който се отнася много лично до един от четиримата ментори. Те от своя страна на мига ще започнат да се чудят и да предполагат за кого ли може да бъде изненадата, и ще се впуснат в епизода с още по-приповдигнато настроение, очаквания и усмивки.

През целия епизод неочакваните изненади и емоциите за всички в залата и пред екраните буквално „ще валят“, а в една от тях неусетно ще се включат и Мария и Графа, които ще „джафкат и подскачат“ на сцената в опит да научат нещо абсолютно ново за тях от участник. В разгара на кастингите на тъмно нова порция изумително талантливи, пъстри, цветни и разнообразни участници ще „превземат“ сцената на „Гласът на България“ с неподправеното си присъствие, обаяние, „шокиращи“ изпълнения, приказни гласове и дори „гласища“, както ще ги определят треньорите.

Сред тях ще блесне двойничката на DARA от Русе, която е фен на високите скорости, шармантен барман, сервирал кафе на Влади Зомбори, истински забавен супер герой – собственик на детски парти център, млада дюнерджийка убедена, че е родена за голямата сцена, и още много други таланти.

Какви „шокиращи“, смели, неочаквани и вълнуващи музикални ходове ще предприемат гласовитите участници в новия епизод, в името на славата и шанса да бъдат в светлините на прожекторите – зрителите предстои да разберат. А дали и кои от тях ще успеят да обърнат столовете на треньорите и какъв ли приказен глас ще накара DARA да натисне последния супер пас бутон за сезона – ще стане ясно тази неделя.