search icon

Звездите

Глория прости на бащата на внучката си

Глория

Глория, която от първия момент не одобряваше бащата на единствената си внучка Даниел, май е преосмислила отношението си към младия мъж, чу Hotnews.bg.

В голямо интервю пред Нова телевизия тя призна, че се разплакала, когато чула, че дъщеря й Симона и Даниел искат да кръстят детото си на нея. Hotnews.bg припомня, че в началото на 2021 година фолкаджийката стана баба на малката Галя. Малко след това Симона показа вратата на Даниел, който е от провинцията и живееше в дома на тъща си. Глория не одобряваше младежа, който се отказа да става полицай и нямаше никаква сериозна професия. Той и Симона се залюбиха в изолацията около коронакризата и бързо-бързо станаха родители.

След раздялата Глория никога не е споменавала Даниел по име, най-малко в национален ефир. Дъщеря й така и не откри богат бизнесмен, политик или адвокат, както се надяваше майка й. Днешното споменаване на бащата на малката Галя явно показва, че Глория не гледа с неприязън към младия мъж, най-малко заради внучката си. Пред Марина Цекова в "Събуди се" Гло беше категорична, че много я глези, но не може да отказва нищо на момиченцето.

"Музиката е от самото начало в моя живот - пея откакто се помня. Дете, което има дарба, веднага се забелязва. Майка ми казва, че още не съм можела да говоря, но съм си тананикала, пяла съм нещо. Така сега прави малката Галя", разнежи се гордата баба, която не пропусна да спомене, че е на 51 години.

Свързани новини