search icon

Интимно

Юксел Кадриев люби млада силиконка

Юксел и Венцислава

Юксел Кадриев най-сетне показа любимата си жена, при това не къде да е, а на разходка в планината.

Туризмът се превърна в любимо занимание за прекарване на свободното време на новинарят от Би Ти Ви, който се опитва с катерене на върховете да свали излишните килограми, но засега не отбелязва сериозен успех. До него в последните разходки е плътно брюнетката Венцислава Велчева, която е на годините да дъщеря му. Още през август папараци го засякоха със силиконката на разходка из софийските улички, но едва в последните дни на септември Кадриев показа в личния си профил в инстаграм тяхна обща снимка, на която многозначително е написал:

Който търси може и да намира, но само този, който вярва, получава”

Явно новинарят най-сетне е получил правилната жена, макар е да е вярвал в любовта през цялото време, докато я търсеше. Един от най-дългогодишните кадри на първата национална телевизия вече не пази дискретност за нежната си половинка и обсипва инстаграма на брюнетката с комплименти, като я нарича най-уникалната жена на земята. Новата изгора също като него обожава Гърция, където двамата пътуват всяка свободна минута. Въпреки че Венцислава е два пъти по-млада от Кадриев, тя има не едно и две подобрения по себе си. Най-видими са екстеншъните, които правят косата й дълга до кръста и необикновено гъста и лъскава.

Венцислава от години рекламира фризьорски салон, в който слагат изкуствени коси, видя Hotnews.bg. Негови клиентки са известни столични бръмчалки като Русата Златка. Брютенката има огромни устни, изкуствени мигли и вежди, както и бюст, който върви пред нея. Любителка е на марковите дрехи и аксесоари, като може да се похвали с чанта от френския моден бранд „Ив Сен Лоран“ за космическите 2300 евро.

Бижутата, които най-често носи, са обеци и гривни на „Ван Клиф“, струващи няколко десетки хиляди долара, а на колекцията ѝ от чанти може да завиди всяка родна знаменитост. Венцислава е притежателка на изключително рядката и скъпа чанта „Ермес Биркин“, чиято цена започва от 15 хиляди долара и е недостъпна за обикновените хора. С какво се занимава новото гадже на Юксел, не е известно, но определено може да си позволи живот като на принцеса.

Очевидно Юксел Кадриев най-накрая е открил истинското щастие и любовта в лицето на младата Венцислава, след като се престраши да я покаже пред цяла България. Заради поредицата от неуспешни връзки тв водещият никога досега не е афиширал връзката си с жена, макар да имаше няколко сериозни любовни афери. Голямата звезда на Би Ти Ви, който е на 51 години, преживя скандален развод с бившата оперна певица Бонка Георгиева-Ласло. Тя отдавна живее в чужбина с новия си мъж, с когото организират състезание по кучешка красота.

Свързани новини