search icon

Любопитно

Силвена Роу: Била съм наложница на Сюлейман Великолепни

Силвена Роу

Силвена Роу е сигурна, че в минал живот е била наложница на султан Сюлейман Великолепни.

От там наследила умението да приготвя невероятни десерти, които днес оставят без дума богатите шейхове в Дубай, на които готви. Устатата кулинарка е категорична, че две неща интересуват мъжете, независимо каква е сексуалната им ориентация. Това се сексът и храната, а и в двете тя е много веща. Пред Нова телевизия Роу се изповяда, че като една от най-красивите пловдивчанки, често е полувачала неприлични предложения.

"Започнах да работя в Balkan Holidays. Там един от директорите ми се показа гол на стълбите. Аз бях млада, наивна. Избутах го и се обадих на мъжа ми. Той пристигна и щеше да му счупи главата".

Във Великобритания Силвена попада след брака си с английски гражданин. В родния й слънчев Пловдив всеки я познавал и харесвал, защото тя била сред най-хубавите и ухажвани момичета. „Аз бях едно от най-красивите момичета в Пловдив. Баща ми беше може би най-ерудираният, най-колоритният мъж, но заедно с това и много красив. Обличаше се в розово, оранжево. По времето на комунизма беше трън в очите на праволинейните. Майка ми, която е реставратор, ми шиеше всички дрехи. Аз се носех в коприна, в хубави ризи", спомни си тя. Мрачния Лондон я посрещнал със студени хора.

„Никой не ме забелязва там, никой не ме поглеждаше даже”, сравнява Роу.

Свързани новини