search icon

Любопитно

Млад милионер на прага на къщата на Биг Брадър

Георги

22-годишният Георги от Милано ще се бори заедно с модела Бо и още един претендент, за да влезе в къщата на Биг Брадър.

Бизнесменът, който твърди, че е милионер е вторият седмичен финалист, който ще участва във финалното гласуване и е на крачка от това да прекрачи прага на най-гледаната къща в България. Младежът, който е роден в Монтана, има собствен бизнес. Говори няколко езика и се гордее с всичко, което е постигнал, но търси нов живот. Сегашният му е тъжен, защото е изпълнен с много работа. Георги не разчитал на богати роднини и сам постигнал завидното си положение, което го е направило магнит за жените.

Категоричен е, че най-красиви са италианките, после българките и някъде по-назад - германките. Кой ще бъде третият финалист, който може да пребори Георги и Бо и да се настани в най-известната къща у нас, се решава тази седмица до събота. Финалното гласуване ще продължи 24 часа и ще започне на 6 октомври в 00:00 часа до 23:59 часа, припомня Hotnews.bg.

Завръщането на Биг Брадър е едно от най-дългоочакваните събития в ефира тази есен. Хитовото предаване, което постави основите на риалити форматите в България, ще прикове вниманието на зрителите с 16 ярки нови съквартиранти. Вълнението от старта ще допълнят и новите водещи - Башар Рахал и Алекс Богданска.

Свързани новини