search icon

Интимно

Богданска не помни къде се е развела

Алекс Богданска

Александра Богданска и цяла България помнят как тя се ожени в "Биг Брадър", но къде се е развела остава мистерия дори за бившата булка.

С широка усмивка преди дни в телевизионно студио Богданска разказа, че се развела в провинцията заради натоварените софийски съдилища. И докато в столицата се чака с месеци за едно нормално бракоразводно дело, тя и Даниел Петканов решили да действат по алтернативен начин. "Затова отидохме в Горна Малина ли беше, Долна Малина ли беше, не мога да кажа", обясни новата водеща на "Биг Брадър". Hotnews.bg припомня, че тя се раздели официално с бившия Луд репортер през 2022 година. Тогава разводите регистрираха пик заради изолацията в коронакризата, която изнерви дори съпрузи със стабилен стаж в брака.

След раздялата Алекс разказа, че инициаторът на развода им е Даниел. Тя сподели, че не са взели решението взаимно, а желанието за раздяла е било изцяло и само негово. Алекс разри, че дори са имали планове за второ дете, но вместо това Дани е поискал да се разделят.

"Мислех си, че мога да променя Даниел, да го мотивирам като себе си, но осъзнах, че той е тотално различен човек от мен. Но го научих по трудния начин, след като се разведох."

Днес двамата са приятели и отглеждат паралелно сина си Габриел. Даниел одобрява новия мъж на бившата си-певецът Мартин Иванов, който се представя като Светломиров. Мартин се занимава с бизнес, но има и богати родители. Иванов е по-добре финансово и от Алекс, и от Даниел. Именно такъв мъж търсеше Богданска, защото скандалите за пари бяха основната причина да се разведе с бившия си съпруг. Хубавицата се ядосваше на бившия си мъж, че няма болезнени амбиции да печели пари. На него пък му писа да играе ролята на загубеняк и подаде молба за развод. Определено Мартин изглежда по-добре от Даниел, който въпреки няколкото си пластични корекции, все си остава най-обикновен мъж.

Свързани новини