search icon

Звездите

Андре Рийо идва в България на път за Бахрейн

Андре Рийо

След четири посещения у нас, осем напълно разпродадени концерта с общо над 90 000 посетили ги зрители, Андре Рийо идва за пореден път в България.

Андре Рийо е обичан от публиката по целия свят, поради способността си да съчетава красиви мелодии с приповдигната атмосфера, приказни костюми, цветни феерии. Всяко негово изпълнение е празник на живота и на музиката. И този път, великият цигулар и диригент ще бъде придружен от 60-членния си оркестър „Йохан Щраус” и много великолепни солисти от различни националности. “Краля на валса”, както често го наричат, ще представи новото си грандиозно шоу в София на 12 март 2025г., в зала „Арена 8888 София”, обещавайки да подари изключително музикално изживяване. Говорейки за своето поредно завръщане в България, Андре Рийо споделя:

„Много съм щастлив, че се връщам отново в София! Топлината и страстта на българската публика винаги ме удивляват, отново и отново. Нямам търпение да споделя новото си шоу с моите почитатели. Нека да създадем незабравими спомени заедно!”

Българската публика вече знае какво може да очаква - една възхитителна вечер, включваща смесица от непреходни класики от разнообразни жанрове - опера, мюзикъл и оперета, красива филмова музика, популярни мелодии и, разбира се - романтични валсове, всички изпълнени с уникалния усет и харизма на Рийо. През 2024 г. и двата концерта на Андре Рийо в България бяха напълно разпродадени светкавично, месеци преди датите на провеждането им. Концертът в България ще бъде част от голямото му турне за 2025г., което ще обиколи цяла Европа и Великобритания, и ще достигне чак до Бахрейн.