search icon

Звездите

Павел на Преслава още женен за майката на сина си

Преслава с Павел, баща му и щерката

На фолк звездата Преслава не й е лесно в голямата италианска фамилия на мъжа си Павел.

Добричлийката от около година има сериозни проблеми с бившата жена на Павел Лазаров, която уж се беше кротнала, но отново е изпаднала в криза и преследва певицата.Емилия Лазарова е известна с това, че преди години наби Русата Златка, която въртеше любов с мъжа й Павел. Преди дни брюнетката честити рождения ден на малката Паола – щерка на Преслава и Павел, но покрай честитката лъсна и войната между нея и фолкаджийката.

„Пете, пожелавам ти скоро да бъдеш от голямата ни фамилия Лазарови. Достойно – като законна съпруга и майка, като единствената майка на сина на законната съпруга на г-н Павел Лазаров. Пете от Добрич, понеже ти си ми приятелка от близкото ми обкръжение... Пожелавам ти скоро да си една от целия отбор Лазарови“ – написа в социалните мрежи тунингованата Емилия.

Посланието, пълно с правописни и пунктоационни грешки, показва не само, че бившата е неграмотна, но и че очевидно злоупотребява с алкохола, защото написанато е в стил: "Ти мене уважаваш ли ме?" Павел бил бесен на писанията на бившата си жена и я заплашил да спре да излага себе си, него и Преслава.

„Дълги години крих кой е бащата сина ми. Но да, аз съм короната на всички. Емилия Лазарова законна съпруга на Павел Лазаров“ – допълва бившата половинка на мъжа на фолк певицата. Емилия или иска да покаже, че все още е законна съпруга на Павел и не му е дала развод, или да натърти, че Преслава няма брак и не може да се похвали, че е задомена с мургавия бизнесмен от Враца.