search icon

Top stories

Бащата на блъснатото дете отговори на Анелия: Остават травми, които убиват

Анелия

Бащата на пострадалото дете в автомобилната катастрофа с Анелия- Николай Бояджиев отговори на фолкаджийката, която през уикенда съобщи, че детето му вече добре.

Hotnews.bg припомня, че през август между ловешките села Български извор и Микре колата на певицата и автомобил, в който пътувало семейство, се сблъскаха. Едно от децата, на 7 години, се бори за живота си в "Пирогов", но днес се е възстановило, обясни Анелия в интервю за "Събуди се" по Нова.

"Най-важното е, че накрая всички сме добре. Както нашето семейство, така и другото. Аз имам позната, с която след инцидента постояннодържах връзка, за да знам дали пострадалото дете е добре. След като разбрах, че детето е стабилизирано, се отеглих. Попитах дали е удобно да отида да го видя, но тя ме посъветва да не го правя", заяви тя.

Бояджиев разказа пак пред Нова, че веднага след инцидента е извадил съпругата си и едното дете от колата, а другото е намерил извън автомобила. „Никой от съседния автомобил не направи опит да слезе, да провери дали сме добре, има ли пострадали“, разказа още той. Като уточни, че и двете деца са били с колани.„Детето ми е с премахнат далак, около 10 см от червата, премахнат апендицит, шевове по главата, на крака. Вече си е вкъщи, възстановява се, но няма да е същото като преди инцидента“, сподели той.„Госпожата каза, че е важно, че всички сме живи и здрави. Да, но не е само това. Остават травми, които ни съсипват и ни убиват“, добави още бащата на пострадалото дете.

Свързани новини