search icon

Top stories

Ето я целувката между Ивон Рей от "Биг Брадър" и Енрике Иглесиас

Ивон Рей познава отблизо елита на Монако.

Безспорно Ивон Рей от Монако се превърна в една от най-коментираните персони влязли в Къщата на "Биг Брадър" този сезон.

Особено коментирана е темата с познанството й с Енрике Иглесиас. Акцентът пада върху страстна целувка между нея и испанската звезда. Виедо от този момент дори се разпространява в социалната мрежа Инстаграм и вече е вайръл. Краткото клипче е направено по време на частна изява на Иглесиас и ясно показва, че българката и певеца се познават от преди това, за да не си спестяват подобна интимност. От снимки от личния профил на Ивон Рей също се вижда, че тя е била гост в имението на италианския милиардер Флавио Бриаторе, който както е известно е виден ценител на женската красота.

Блондинката Ивон Рей има статут на резидент в Княжество Монако, тъй като живее там от 27 години. През годините също така се е установявала за кратко в Дубай и Испания, но сърцето й остава в Монте Карло, където реализира някои от мечтите си. Изявява се като моден репортер в списание Rus Monaco, което се разпространява по цялата Френска ривиера, Милано и елитнти хотели в Европа. Освен това е била част от организацията на модни събития в Монте Карло, сред които ревю на световноизвестната дизайнерка Алберта Ферети. Запознати издават, че модните ивенти не са случайност за Ивон, която освен, че обича да се носи в маркови тоалети всъщност е държала и бутик в Монте Карло. В последствие обаче препродава бизнеса си и инвестира на финансовата борса.

Българи, които я познават от Монте Карло изтъкват, че е много контактна личност и познава не малка част от обществото на княжеството. Не случайно е винаги желан гост на Формула 1, Тенис турнира на Rolex и други мероприятия, които се правят там. Самата тя попада и сред организаторите на Седмицата на модата в Монако, където създава познанства с имена в модата като Алберта Ферети. Там среща също Ева Лонгория и Памела Андерсън, както и шведския топ модел Виктория Силвстед.

Въпреки че Ивон често попада сред хайлайфа, приема участието си в "Биг Брадър" като социален експеримент и съпоставка между светския живот и нормалния. Въпреки, че общува с личности като Флавио Бриаторе и покойният вече Берлускони, хора които я познават твърдят, че Ивон е успяла да се съхрани народен човек и по никакъв начин не е придобила маниерите на много българи, които заживяват в чужбина и почват да се самозабравят.