search icon

Top stories

Стан от Hell's Kitchen показа къде е рая след като лятото свърши

Станислав репетира за татко. Снимки: Инстаграм

Може би най-сексапилният участник в българския Hell's Kitchen досега, победителят от 5 сезон Станислав Иванов се похвали, че е намерил време да почива за сметка на цялото лято, което изтърва.

Мускулестият готвач изтъква, че е бил затрупан от работни ангажименти и най-после е успял да се отдаде на отдих и релакс със семейството си. "Лудницата през есента винаги ми натежава, защото преходът от лежерните летни дни към натоварения работен период не е лесен!", сподели с последователите си Станислав Иванов.

С риск да прозвучи, че се оплаква от шефката си Гала, той обясни че ранното ставане сутрин не е от най-любимите му, но няма как, защото трябва да огрее на няколко места. "Малко прегорях работно, защото ставам сутрин още в мрак и отивам в сладкарския ми цех и така до вечерта, а ако не съм там, то снимаме епизоди за “На кафе”, имам кулинарно участие или партньорство за социалните мрежи", изтъква мачото.

Тази динамика му харесва, но вярва, че щастието е в баланса. "Затова си откраднах няколко хубави слънчеви дни със семейството ми и така се озовах в Шкорпиловци! След сезона… тук е раят! Душата ми е в друго измерение и дори ще се постарая да взема глътка въздух и от социалните мрежи", обеща кулинарния шампион.