search icon

Интимно

Певицата Лилия от "Фермата" се омъжи в костюм

Лилия Семкова

Лилия Семкова се омъжи на 5 октомври в шатото на винарна до Свиленград.

Талантливата певица каза заветното „Да“ на своя любим Емил, с когото са заедно близо две години. Сватбата се състоя в тесен кръг пред около 30 гости, а Лили предпочете елегантен бял костюм вместо традиционна булчинска рокля. Бесарабският славей сподели моменти от най-специалния ден в живота си в социалните мрежи, като написа единствено новата си фамилия – Александрова и датата 05.10.2024 г.

Предложението за брак е дошло неочаквано, когато младоженците и техни приятели са на екскурзия във Франция. Тя е влязла с нейна близка в бижутерия, за да разгледат пръстени, а след това Емил се върнал в магазина, за да вземе този, който любимата му е харесала най-много. Като потвърждение на любовта си към Лилия, той й предлага втори път това лято, когато двамата са на сватба край язовир Жребчево.

Участничката в два от сезоните на риалити формата „Фермата“ издаде, че със съпруга си вече мислят за деца и ще живеят в Кюстендил. Той напълно я подкрепя в професията й и дори понякога е влиза в ролята на неин шофьор по участия.

Свързани новини