search icon

Top stories

Ето я причината! Защо Кулагин мрази Ивон от "Биг Брадър"

Кулагин залага на по-женствена визия.

От както е стартирал новия сезон на "Биг Брадър" бившият гримьор Валентин Кулагин не спира да сипе змии и гущери по адрес на българката от Монако - Ивон Рей, твърдейки какво ли не.

Интригантът от руски произход, както го наричаше едно време Албена Вулева, поде неофициално война с най-коментираната персона в продукцията на Нова телевизия в новия сезон. Той дори създаде специален лайв в платформата Тик-Ток, в който обясняваше на дълго и широко дали Ивон Рей е била някога мъж и има ли операция за смяна на пола, което предполага най-малкото, че е проверил лично най-милото й. Оказва се обаче, че изблиците му срещу нея са всъщност причинени от особено деликатна тема за Вальо, който от години подтиска идеята за трансформацията си в транс жена.

Кулагин още не е резнал петлето, но явно го сърби.

Приближени до хасковлията споделят, че към такава трансформация лично самият той върви неосъзнато от години, но за жалост не толкова успешно. Макар и да отрича публично, че се чувства жена, Кулагина както го наричат в обкръжението му по-близките, подтискал всячески мисълта да си резне петлето. Прилагайки снимки на гримьора от преди години, промяната му в по-женствен вид е очевадна и категорична.

Визия ала травестит или транс?

Валентин обаче така и не можел да се събере в кожата си и да приеме женското си аз напълно, коментират хора, които го познават отблизо. В същото време обаче неосъзнато върви към тази промяна, а болната му тема го кара да злорадства по темата и да нарочва всеки втори за проститутка или травестит.

Ето ги кросдресърските изяви на Кулагин в миналото.

Още като прохождаща мека китка, Кулагин обичал да се презентира като кросдресър - човек, който предпочита да се облича в дрехи, които не са типични за неговия пол т.е. в случая - женски. Именно заради тази си визия той изпъквал по партита като клоунеса, а в родния му Хасково му слагат прякора Валя Жената. Заради крайните му творчески виждания за визията си, негови приятели зад гърба му го наричали Извънземната и Чучландия - от чучело т.е. плашило.

Валентин би сложил короната ако му се отдаде възможност.