search icon

Интимно

Светлана Гущерова: Няма трети човек във връзката ни с Християн

Светлана с Християн и Валентина.

Светлана Гущерова категорично отхвърли твърденията, че до раздялата й с мъжа й Християн се е стигнало заради изневяра.

Hotnews.bg припомня, че тя сама анонсира в социалните мрежи, че планира развод, като обвини съпруга си, че не се грижи за семейството. Пред Алекс Сърчаджиева плеймейтката обясни, че до написването му се стигнало, след като Християн й отказал някаква дреболия. „Аз съм много емоционална. Не ги мисля нещата, когато правя нещо. Мога да се ядосам за много малко нещо и да направя огромен проблем. Имахме леко неразбирателство и исках да го ядосам, да го жегна, тъй като той никога не ми се сърди и е много разбран. Реагирах много импулсивно“, обясни блондинката. След това тя се извинила и днес са щастливи заедно.

В емоционално интервю самият Християн пък апелира към баща си: "Ела и си виж внуците". Двамата не поддържат връзка от близо пет години, но причината за охладняването на отношенията им не е Светлана. Тя и свекърът й се разбирали съвсем нормално, уточни синът. Той пое вината за влошените отношения с татко си, но бе категоричен, че му подава ръка, защото много му липсва. Гущеров-младши призна, че не отказва нищо нито на жена си, нито на щерката Ани-най-голямото от децата им.

На въпрос „Кой във вашата къща най-лесно ти вади душичката с памук?“, Християн си призна: „Определено Ани, и то само с две думи. Достатъчно е да ми каже: „Тати обичам те““,

Свързани новини