search icon

Звездите

Вижте как Никол Кидман блъска грубо Салма Хайек

Никол Кидман

Грозна конфронтация, случила се пред очите на Кейти Пери и снимащите на Седмица на модата в Париж, излезе наяве дни по-късно.

Най-изненадващата подробност от инцидента е, че спречкването, довело до кавга публично, се разразил между две суперзвезди, икони на стила и сексапила в Холивуд - Салма Хайек и Никол Кидман. Кадрите от грозната случка излязоха в интернет пространството със закъснение и те определено не показват Никол Кидман в добра светлина, пише Woman.bg.

57-годишната Кидман и 58-годишната Хайек застанали една до друга за снимки, а до тях е Кейти Пери, която е шокирана от конфуза. Никол се е вбесила от дързостта на Салма да я докосне и дори да направи опит да я прегърне, защото австралийката отмества грубо ръката ѝ. Или да го кажем по-точно - избутва я по грозен и демонстративен начин, след което си тръгва. Двете си разменят, явно хапливи, но със сдържани лица, реплики и се разделят. Пери, втрещена от това, което вижда, остава до Салма и двете продължават да позират без Кидман.

"Не ме пипай", отслякла блондинката, според разказ на очевидец. Салма се опитва да проведе кратък разговор с нея, но се вижда, че вместо да постигнат разбирателство, двете си жестикулират нервно и изглежда, че думите само са изострили нещата. По-наблюдателните фенове на Хайек забелязват, че на 1-ви октомври тя е споделила няколко снимки от модното събитие, като на кадъра с Никол Кидман, отново се долавя напрежение. Салма дори не се усмихва, а австралийката гледа надолу, вместо в обектива.

Свързани новини