search icon

Top stories

Сгащиха бъдещият свещеник Марио с травестит

Марио обича да се забавлява в гей барове.

Появиха се видеозаписи, показващи едно от екстравагантните партита, на които присъства Марио, възпитаник на Софийската семинария, където той изглежда се забавлява изключително много.

Записът улавя как Марио танцува пламенно и дори споделя целувка със скандалната драг кралица на столицата Никол Бърборини в местен гей бар, пише Intrigi.bg. „Да, това е той – Марио, който сега е в Къщата на Big Brother!“, потвърди и самата Бърборини Тя отбеляза, че събитието се е състояло през 2022 г.

На въпроса дали взаимодействието й с бъдещия свещеник се простира отвъд танците и прегръдките, драг кралицата избра да запази дискретност, отговаряйки кратко: „Каквото и да се е случило, не си спомням , защото беше незабравима нощ и губя моменти...".

Кастингът за предстоящия сезон на Big Brother включва открито бисексуалната Анжела Ташева, лесбийката Кристи, гей модела на бельо Виктор и трансджендъра под прикритие Ивон. Самият Марио още във визитката си заяви, че вече му е писнало от лесбийки и джендъри, затова и присъствието му в гей клуб предизвика още повече бурни реакции.