search icon

Любопитно

Шеф Петров ударно сваля кила, но без инжекции

Шеф Петров "отключил" метаболизма чрез мисъл и мотивация.

Най-устатият сред популярните шеф готвачи у нас - Борис Петров, не спира да удивлява последователите си с ударното си отслабване.

Най-учудващо обаче той не е свалил излишните килограми чрез диета или пък актуалния метод при много родни знаменитости - инсулиновите инжекции за диабетици.

Ето какво разкри за последователите си във Фейсбук шеф Петров спрямо резултата, който е постигнал за шест месеца. "Без био-хакинг, без операции, без лекарства за диабетици и без малоумни аскетични диети. Отделяте 24 часа месечно за вас. Колело вкъщи за закуска, балансирано хранене с редуване Кето, ниско въглехидрати, фастинг и обратно, 25 дни и 5 дни почивка. Без железа без натоварване на стави без разход на мускулна маса и със съхраняване на енергия", разказва кулинарния ас.

"Мотивация и Съзнание. Отключване на метаболизма чрез мисъл и мотивация и ТЕХ ( Термичен Ефект на Храната)", допълва той и моли да не му слагат в устата глупости от рода че е против всички диети. "Диета" означава "Хранителен Режим", а аз 39 години професионално се занимавам с това", категоричен е чешитът.