search icon

Интимно

Синът на Джуджи отрязал пъпната връв на внучката на Гала

Мари Константин и Константин

Константин, синът на Диляна Маринова-Джуджи, е плътно до младата майка-дъщерята на Гала, съобщи гордата баба в ефира на "На кафе".

Гала бе засипана с благопожелания и подаръци за раждането на първата си внучка вчера в началото на дамското предаване от панелистите. Тя разказа, че детето дошло на бял свят в столичната болница Шейново преди обед вчера. Двамата със Стефан чакали благата вест в храма "Свети Александър невски" на сутрешната служба. Мари-Констинтин е родила планирано, а приятелят й Константин бил плътно до нея през цялото време. Той лично прерязал пъпната връв на детето си, а сега е наел специално стая в лечебното заведение, за да бъде до Мари, след като тя напусне реанимация.

Двамата са от ученици заедно, но все още нямат официален брак. Мари решила още при зачеването, че бебето няма да е кръстено на някоя от прочутите си баби, а ще носи името Лора, което тя много харесвала. Освен това родителите имат близка приятелка, която също се казва така. Момиченцето дошло на бял свят с височина 50 сантиметра и коса, която била с червеникави оттенъци. Купонът за появата на най-чаканото внуче в републиката бил в дома на Джуджи, чу още Hotnews.bg.

Свързани новини