search icon

Интимно

Рекорд "Един за друг" сезон 4 с най-много бебета

Кристина и Артьом

Кристина Дончева и Артьом Анатолиевич, познати на зрителите като Криси и Арти от четвъртия сезон на "Един за друг", чакат второ дете.

Двойката вече има едни син, дошъл на бял свят през 2021 година .Криси сподели радостната вест в Instagram с трогателно послание:"С най-голяма радост споделяме с вас, че нашето семейство расте! Очакваме ново попълнение и нямаме търпение да посрещнем още едно малко чудо.Това е специален момент за нас, пълен с любов и очакване – Виторио скоро ще стане батко, а нашият дом ще се изпълни с още повече радост и щастие. Благодарим ви за подкрепата и че сте част от нашето пътешествие! Следващата глава започва и не можем да си представим по-вълнуващ момент!"

Hotnews.bg припомня, че гласовитата брюнетка получи романтично предложение за брак по време на финала на музикалното шоу "Гласът на България". Тогава Артьом Анатолиевич падна на колене в национален ефир и поиска ръката на своята любима. Двамата се венчаха скромно в Бургас през пандемичната 2021 година, преди Криси да роди първото си дете. Сезон №4 на "Един за друг" държи рекорд по брой заченати бебета сред участниците

Свързани новини