search icon

Top stories

Мария разпали стара вражда

Мария оприличи шеф Петров с енергиен вампир.

Фолк звездата Мария отново провокира буря в социалните мрежи, след като насочи остри думи към известния готвач шеф Борис Петров.

Двамата имат дългогодишна история на конфликти, започнала още в къщата на „ВИП Брадър“, където миньончето успя да затвори устата на шеф Петров по време на техните скандали.По време на последния лайф на „Биг Брадър“, Мария бе поканена като коментатор и не пропусна да спомене името на готвача, сравнявайки го с един от участниците в шоуто.

„И шеф Петров ходеше и дуднеше. Ти му казваш, че не искаш да говориш с него, а той те преследва като енергиен вампир“, отбеляза певицата, като намекна за постоянните му конфронтации.

Това сравнение явно засегна шеф Петров, който не закъсня с реакцията си и веднага отвърна на Мария в личния си профил във „Фейсбук“. „Един енергиен вампир броди из България, това е духът на шеф Петров, явно още ме сънува Отварачката“, написа той с типичния си остър тон, използвайки прякора на Мария.

Освен с Мария, шеф Петров се заяде и с водещата на шоуто Александра Богданска, с която също е споделял къщата на „ВИП Брадър“. В поста си той отправи директни обиди към нея, като визира скандала около личния ѝ живот от преди години, пише Блиц. „Богданска малко сплескана ми иде, отделно, че се движи като Пинокио пред камерата. Т'ва не е като да захапеш пръстче“, написа готвачът, правейки препратка към драмата с бившия ѝ Даниел Петканов, който преди време показа снимки от самолет, на които Алекс хапе пръста на непознат за нас мъж.

Острите думи на шеф Петров отново събудиха интерес и коментари сред феновете, които не са изненадани от поредния сблъсък между двамата.