search icon

Звездите

Дженифър Лорънс чака втора рожба

Дженифър Лорънс и Кук Марони в очакване на второ дете.

Дженифър Лорънс сияе от щастие в очакване на второто си дете.

Носителката на Оскар е в стихията си и казва, че новината за бебето идва в най-подходящия момент за нея. Източник на People казва: „Тя е родена да бъде майка. Много е щастлива, че е бременна отново." Същевременно нейният син Сай скоро ще навърши три години, точно когато новото бебе вече ще види бял свят. Въобще след сватбата си през 2019 г. Дженифър Лорънс и Кук Марони изглеждат по-хармонични от всякога в отношенията си.

Дженифър, която сега е на 34 години, сподели вълнуващата новина за бременността си в скорошен пост в Instagram профила на списание Vogue. Посланието беше ясно: „Поздравления за Дженифър Лорънс! Актрисата, носителка на Оскар, е готова да посрещне второто си дете със съпруга си, собственика на художествена галерия Кук Марони.“

Друг вътрешен човек също потвърди, че Дженифър и Кук са страхотен екип: „Той е супер спокоен и това и се отразява много добре.“ Двойката изглежда е на прав път не само в отношенията им, но и в семейството.

Всички можем да се вълнуваме за следващия етап от живота на Дженифър и Кук! С малко братче или сестриче за Cy със сигурност ще ги очаква много радост и щастие.