search icon

Интимно

Гала остави "На кафе" заради внучката

Гала се радва на бебешките дрешки.

Водещата Гала днес не е до панелистите на своето предаване "На кафе", защото е на изписването на внучката.

Щерката на най-дългогодишната водеща роди момиченце Лора в неделя и явно всичко е минало по мед и масло, защото точно пет дни след деня на раждането-неделя, Мари Константин и нейното първо дете се прибират у дома. Hotnews.bg напомня, че най-чаканото бебе се роди в столичната болница "Шейново" планирано. Гала бе засипана с благопожелания и подаръци за раждането на първата си внучка още в понеделник в началото на „На кафе“ от панелистите. Те първо се отчетоха с кутия за спомени – модерен подарък, в който да бъдат наредени снимки, вещи и най-важното – отливка от крачето на бебчето. После от тавана на студиото се спусна сребърна дрънкалка.

"Не съм родила Мари със сребърна лъжичка в устата, но ето че внучето има сребърна дрънкалка“, пошегува се Гала.

Подаръците продължава да идват и след края на предаването, а двете баби се снимаха с част от тях. Гала разказа, че детето дошло на бял свят в столичната болница „Шейново“, която нашумя преди две години със случая с разменените бебета. Гала и мъжът й Стефан изпратили Мари до болничното заведение и чакали благата вест в храма „Свети Александър Невски“ на сутрешната служба. Още там водещата си поплакала, но сълзите й не спрели през целия ден. След като излязла от храма, видяла съобщението, че вече е баба.

Подобно получила и Джуджи, която чакала в дома си. Синът й наел специално стая в „Шейново“, за да бъде до Мари, след като тя напусне реанимация, и двамата заедно да се грижат за бебето. Подобна глезотия излиза само 140 лева на ден, присъствието на таткото се заплаща с още 350 лева, изборът на екип излиза 900 лева, самото раждане се заплаща от здравната каса.

Свързани новини