search icon

Любопитно

Наследницата на Гущерови иска да работи в бТВ

Светлана с Християн и Валентина.

Анелия, най-голямата дъщеря на Светлана и Християн Гущерови, е само на 6 годинки, но вече има си има мечта каква ще стане, когато порастне.

Наскоро майка й сподели в Инстаграм снимка от студиото на бТВ, в което родителите й участваха в предаването "Животът по действителен случай". На снимката се вижда, че Анелия проявява интерес към камерите. Нещо повече - иззела е функциите на един от операторите.

"Записът на интервюто ни беше много вълнуващ за дъщеря ни, тъй като тя вижда за пръв път телевизионно студио. Чувстваше се като Ани в страната на чудесата. Дори ми е поставиа условие за следващото интервю да не тръгвам без нея към телевизията. Даже каза, че когато стане голяма ще стане като оператор, за да снима майка си в студиата", сподели с "HotNews" Светлана Гущерова.

През следващите години със сигурност най-голямата Гущерова ще смени още няколко пъти мнението си относно избора на своята професия. А пък е и по-вероятно по-малката й сестра Валентина да бъде тази, която след време ще бъде по-често под светлините на прожекторите и фотообективите. В Инстаграм нейната майка призна, че я е родила с хороскоп да бъде светска личност.

Свързани новини