search icon

Top stories

Финалист от MasterChef България замести Веси Цюрбрук

Емануел Июджи

След участието си в шоуто Емануел Июджи се утвърди като един от най-разпознаваемите млади шеф-готвачи в България

Зрителите на bTV и „Преди обед“ ще имат нов кулинарен фаворит! От 11 ноември три пъти седмично – във вторник, сряда и четвъртък – ефирът ще се изпълва с аромати, енергия и добро настроение, защото в кухнята влиза шеф Емануел Июджи – готвач с характер, усмивка и мисия в кулинарията. Финалистът от петия сезон на „MasterChef България“ впечатли журито и публиката не само с кулинарните си умения, но и с харизматичното си присъствие и заразителна позитивна енергия. След участието си в шоуто Емануел се утвърди като един от най-разпознаваемите млади шеф-готвачи в България – с изчистен и съвременен стил, в който автентичният вкус среща модерната визия.

Hotnews.bg припомня, че до напускането на бившия продуцент Георги Тошев в предаването готвеше Веси Цюрбрук. За последно тя се появи в ефир преди месец, а после мястото й в кухната най-често заемаше Оля Малинова.

„Храната е начин да изразиш себе си – с малко продукти, но с много въображение“, казва Емо, както го наричат приятелите и феновете му. Той вярва, че добрата храна може да бъде едновременно вкусна, достъпна и вдъхновяваща, и обича да експериментира с комбинации от различни световни кухни.

В три поредни дни, кулинарната сцена в „Преди обед“ ще бъде посветена на хората с натоварено ежедневие. Емо ще предлага бързи, лесни и здравословни рецепти, които доказват, че вкусното не изисква часове в кухнята. В сряда Июджи ще посреща известни личности, приятели готвачи и запалени любители, за да споделят своята рецепта и история – всяко издание с различен вкус, настроение и щипка изненада. А в четвъртък зрителите ще „пътуват“ по кулинарната карта на света – от Италия и Гърция до Япония и Мексико, докато Емануел показва как да пресъздадем автентичните вкусове у дома с достъпни продукти и много фантазия. Рубриката „Да, шеф!“ ще продължи да се развива като интерактивен формат с участието на зрителите. Всяка първа сряда на месеца ще бъде посветена именно на зрителите, които ще могат да изпращат свои рецепти и да готвят рамо до рамо с шеф Июджи в студиото.