Списание In Touch Weekly реши да направи класация Топ 10 на гърдите в Холивуд. Hotnews пък реши да ви запознае "по-отблизо" с десетте красавици.

10. Бийонсе Ноулс
26-годишната певица/актриса споделя: "Харесвам закръгленото си тяло. Аз съм истинска жена. Нямам пробем с това да нося секси дрехи." 

9. Мегън Фокс
Най-сексапилната жена в света твърди, че не се чувства секси, а по-скоро мъжествена. Но все пак признава, че вендъж се е престрашила да се качи на сцената на стриптийз бар. "Не се съблякох, но изкарах хиляди само за една песен"

8. Дженифър Анистън
39-годишната Анистън отхвърля слуховете, че си е правила пластична операция - "Все още съм си аз. Всичко е мое. Щастлива съм, с това което Бог ми е дал. Гъркините сме си така - закръглени и с големи гърди" 

7. Аудрина Патридж
Аудрина е известна с участието си в хитовото риалити шоу на MTV The Hills, преди това пък се е изявявала като модел 

6. Катрин Хейгъл
Катрин не е една от актрисите в Холиуд, които са прибегнали до имплантанти, за да привлекат вниманието към себе си. Тя споделя "До 13-годишна бях плоска като дъска и се помолих за по-големи гърди. Но 14 те започнаха да порастват. Явно молитвите работят!" 

5. Линдзи Лохън
Попитана от сп. Максим коя част от тялото й предизвиква най-голям интерес у околните, тя казва "Мисля, че гърдите ми са голям хит" 

4. Кармен Електра
През 1995 г. Кармен си направи пластична операция, чрез която премина от чашка B на 36С

3. Скарлет Йохансон
"Много съм щастлива с това което имам. Гордея се с моите момичета" - споделя шеговито Скарлет 

2. Тайра Бенкс
След упоритите слухове, че си е сложила импланти Тайра прибегна до крайна мярка, направи си сонограма на живо по телевизията която доказа, че всичко по нея е истинско

 

1. Джесика Симпсън
Джесика Симпсън сопделя за гърдите си: "Мисля, че правят тоалетите ми да изглеждат по-добре. Те са като аксесоар!"