Едно от най-спряганите имена под родните прожектори напоследък е Емилия. Както ви е добре известно, тя е майка на третото дете на собственика на "Кошарите" - Коко Динев. Същият този бизнесмен има по едно женско фолк отроче, чиито майки са Анелия и Нелина. Ние няма да ви припомняме повече факти от биографията на Еми, само ще ви ги покажем няколко от най-запомнящите се трансформации на пайнерката, още преди да стане мамче номер 3 в листа на масовия осеменител Коко Динев. 

В първите си изяви пред камера Емилия ни се представи като "Весело момиче". По това време стилисти в музикалния гигант липсваха и Емчето трябваше да се гласи по свое усмотрение. С безвкусния си избор на парцалки и няколкото розови кичура в изгорялата си косица, тя се опитваше да се набута в класациите на "Пайнер", където по това време Глория и Камелия, чупеха рекорди. 

Добре, че Емчето се осъзна в един момент. Обаче.... Стилисти в "Пайнер" още не бяха назначени. Така се стигна до потъмняване на косата. Снежно-бялата кожа на Емилия не позволява толкова екстремна промяна или поне не и без солариум. Изписаните вежди на пайнерката доотежняваха ефекта на тъмната грива и се наложи гримьорите на певицата да наблегнат на подчертаване на очите и устните, за да докарат някакъв цвят на тази прозираща кожа. 

Известно време чакахме Емилия да реши какъв цвят точно да боядиса косата си. През този период нашата звезда приличаше по-скоро на лисица от колкото на продукт на гиганта "Пайнер". 

Хубавото при Емилия е, че винаги е имала сочни устни и не се е налагала намесата на чичо доктор. Но за да си хитова изпънителка в "Пайнер", не ти стига само един плюс - трябва ти истински тунинг. И ето я нашата принцеса на баладите - с чисто нова руса коса и голeми сексапилни бомби.

Едва след като се трансформира в клонинг на Джена Джеймисън, певицата с котешките очи успя да грабне вниманието на одумвания собственик на "Кошарите". А резултата го видяхме всички - бебето Иван. 

Преминала много трансформации и избрала най-продаваемата визия в бранша - на порно актриса, Емилия сега е майка и както самата тя сподели - това е приоритетът й. Към настоящия момент певицата се е заела сериозно да сваля натрупаните килограми по време на бременноста. В най-скоро време я очкваме обратно на сцената и в чалга заведенията.