През последния месец Андреа не спираше да обикаля България с Националното турне "Планета Дерби плюс", но мислено бе в Китай. Въпреки отговорностите по собственото си шоу на турнето, тя не е прекъсвала връзката със своя приятел - боксьора Кубрат Пулев. Спортистът участва в Олимпийските игри в Пекин, а Андреа ежедневно го окуражаваше с мили SMS-и. Всички в България очакваха от Кубрат победа в боксовия турнир при свръхтежките (категория 91 +), но за съжаление той претърпя нелепа загуба от кулумбиеца Хулио Бланко още при старта на състезанието.
Въпреки, че Кубрат Пулев отпадна от надпреварата за медали в Пекин, Андреа не се е разочаровала от него. "Не повярвах, че е паднал на ринга и мисля, че всичко е една инсинуация", не крие раздразнението си певицата. - "За мен Кубрат е победителят и винаги ще бъде победител. Точка!", отсича безкомпромисно звездата на телевизия "Планета".
Неведнъж досега Кубрат е доказвал, че е истински боец на боксовия ринг и тази загуба не е най-важното в живота. Затова като награда след Олимпиадата, Андреа вече е резервирала ваучери за романтичен релакс за двамата в чужбина. Най-вероятната дестинация на туристическия маршрут е островната част на Гърция или бреговете на Средиземно море.