Лято, море и... Камелия по монокини, де такъв късмет за родните гларусови воайори. Оказа се обаче, че фолк торнадото пече гръд само по девствени плажове.


"Не крия прелестите си под бански, но избирам по-закътани местенца, защото има опасност някой да се удави, като се загледа по мен. Правя го за спасението на човешките души. Предпочитам плажовете на юг от Бургас, някак ми е по-спокойно. И определено залагам на родното Черноморие, някакъв вид патриотизъм", споделя през смях пайнерката.
Между две участия тя и гаджето й Цветин отскочиха до курорта Елените, който обаче им се стори твърде шумен за уединението, което си бяха заплюли.
"О, секс във вода! Пробвах миналата година, но не ми хареса и не го препоръчвам. Не е много хигиенично, а и има опасности, например да те връхлети вълна и да се нагълташ... Ала се навих, ей така, за експеримента", споделя още откровения разкрепостената дива. А на слуховете, че взима по 100 бона на мераклиите да си легнат с нея отвръща пак на майтап: „Имам тарифи и за делник, и за празник, и за среща в чужбина".
В момента Ками е решила да довърши поредния си албум, който бави вече няколко месеца. До седмица влиза в студио, защото си е харесала няколко нови парчета за запис и работата не търпи отлагане.