Американската компания GM би искала служителите й да бъдат в добра форма. Затова им препоръчва специална, разработена от лекари диета, която е лесна за изпълнение. Опитайте! 

Диетата на GM, при която можете да изгубите от 3 до 5 кг седмично, се основава на приемането на хранителни вещества, които допринасят за намаляването на теглото. Би могла да се прилага от време на време и за прочистване на организма. 

1-ви ден 

Каквито и да е плодове с изключение на банани. Можете да изядете колкото желаете. Ако се оставите само на диня, можете да свалите 2 кг. още през първия ден.

2-ри ден  

Можете да се приемате зеленчуци от всякакъв вид, яжте каквото искате, колкото искате, стига да е зеленчуци. Сутринта започнете с голям картоф с малко масло, за да си набавите въглехидрати.

3-ти ден 

Яжте колкото искате плодове и зеленчуци, с изключение на банани.

4-ти ден

Можете да изядете цели 8 банана и да изпиете 3 чаши мляко. Можете да си дояждате със "специалната супа" (вж. по-долу), от която можете да консумирате произволно количество.

5-ти ден

Телешко с домати. Цели 6 порции каквото и да е телешко, а към него 6 домата. През този ден можете да увеличите дневната дажба вода с 3 чаши.

6-ти ден 

Телешко със зеленчуци в неограничено количество.

7-ми ден

Кафяв, нечистен ориз, всякакви зеленчуци и плодови сокове. През този ден ще бъдете с 3 до 5 кг. по-леки.