Фолкбомбите блеснаха в злато и сребро. Галена се появи на концерта в същата рокля оттазгодиншното турне на Пайнер (на снимката Андреа и Галена преди старта на турнето). 

Сексбомбата Галена носи черни бикини, досущ като съперничката си от Денсинг старс Елена Йончева, чиято пола бе изловена в пикантен полет над бельото й. С умение, на което всяка танцьорка на канкан би завидяла, фолкзвездата вдигна крак снощи на мегаконцерта в Син Сити, който събра пет звезди накуп. Златната пола на Малина пък рязко се вдигна от страстния й танц и преди дивата да я смъкне надолу, се видя, че и бикините й са в златен нюанс.

В Меката на фолка пяха също Емилия, Преслава и Бобан Здравкович. Звездите изпълниха хитовете си и вдигнаха на крака клиентите в претъпканото заведение.

С диви танци в спонтанно роден дует изплакнаха очите на посетителите Галена и Малина - брюнетката в сребърен, а блондинката - в златен тоалет. Двете сравняваха едрите си бюстове за радост на мъжката част от публиката, в която се открояваше мъжът на Малина - Краси. Емилия първа повлече крак в дуетите с Азис, който беше дошъл като гост на купона, но веднага скочи на сцената, щом тя го подкани. След това скандалният певец пя с Галена, а после и с Малина. Дует не направи само с Бобан и с Преслава. Тя изненада феновете си, като изпълни само няколко свои хита, а след това внезапно превключи на ориенталски парчета.