Ивана и Глория дадоха голямо интервю за сп. Стори, в което опровергаха митовете за война между тях. 

Двете изпълнителки признаха в интервюто, че много си приличат и че гледат на конкуренцията като на нещо много градивно. "И двете сме успели, зрели и можещи жени, за всяка от нас двете има хляб и публика, всяка от нас има своя стил и почерк" - коментира Глория. 

"В много онтошения с теб, Глория, си приличаме по скоро като черти на характера, взискателни - отдадени изцяло на работата си, безкомпромисни към хората, с които работим, както и към себе си" - споделя Ивана. Певицата си спомня времето, в което Глория вече е била звезда, а тя е пеела в ресторанти и таверни. "Честно, признавам си, тогава те копирахме" - откровена е тя. 

И двете певици са категорични, че трябва да се пее на живо и че истинското признание за един изпълнител не е в наградите и призовете, а в любовта на феновете. Изпълнителките са безразлични към факта, че интервюто им ще се интерпретира по всевъзможни начини или ще се сметне за реклама. И макар че Глория определя животът си като "феникс", а Ивана като "шампанско и сълзи", и двете засега нямат до себе си мъжки половинки. На въпросът кой все пак е номер 1, двете изпълнителки през смях отговарят: Редуваме се!