Седмият рожден ден на телевизия - "Планета" ще се отбележи с грандиозен концерт-спектакъл в най-голямата концертна зала на България - Зала 1 на НДК-София. Повече от 30 от най-актуалните имена на българската музика излизат на сцената, за да поздравят зрителите на музикарния канал като представят най-големите си хитове за годината.

Една от изнанадите в концерта тази година са "виртуалните" водещи, които по забавен и оригинален начин представят случващото се на сцената. Главни действащи лица във видеоматериалите са образите на двамата "митничари", познати на зрителите от видеото "Две в едно" на Яница. Именно те са образите, които по забавен и хумористичен начин водят сюжетната линия на спектакъла, пише Planeta tv.

На голямата сцена в зала 1 на НДК телевизия "Планета" представя и няколко актуални дуетни изпълнения - Нелина и Тони Дачева с първата си съвместна песен "Себе си бъди", както и дуетните партньори на Яница - Вали и Асу, които пристигат от Румъния, за да изпеят заедно хита на лятото "Две в едно". Кости и Андреа също отново са заедно с ремикса на тоталния си хит "Само мой". Точно тази песен през лятото взривяваше публиката на стадионите в страната по време на Националното турне "Planeta Derby Plus 2008″.