В зала 1 на НДК се състоя концерт по повод седмия рожден ден на телевизия Планета. В него участваха почти всички звезди на Пайнер като първа на сцената излезе примата на родния попфолк Глория.

Последваха я Миро както и другите изпълнители и почти до средата на концерта публиката освен с началните акорди на познатите им песни с одобрителното а-а-а... почти бе като на кино - седеше си кротко по местата и припяваше рефрените. Едва след появяването на Анелия публиката се посъбуди и започна да танцува на местата си. Ивана и Преслава изпълниха актуални хитове от репертоара си. Тони Дачева и Нелина промотираха новия си дует "Себе си бъди" без никой да разбере тъй като нямаше водещ и всички изпълнители излизаха само за да изпеят песента си и с кратки реплики след това да кажат "Честити рожден ден".

Анелия, Камелия и Мария взривиха публиката с горещите си парчета. Силвия ощастливи феновете си с ремикс на хита си "Просякиня". С хитовете си на сцената се изявиха Елена, Джена, Константин, Милко Калайджиев, Магда и Малина. Райна и Борис Дали представиха водещите песни от новите си албуми за своето представяне на празничната сцена. Цветелина Янева дебютира на голямата сцена с песента си "Трите имена". Яница и Андреа се изявиха с хитовите си румънски дуети. Емилия заложи на програмната си песен "Ще рискувам", Соня Немска на "Първа в това", а Есил Дюран на "Гласова поща". Своите песни картината допълниха, Веско Маринов, Илиян и Амет. Финал на спектакъла, както винаги, бе внушителното изпълнение на песента "Телевизия Планета", която е химн на музикалната телевизия, когато всички участници излязоха на сцената.