Републиканецът от Луизиана Дейвид Витър ще има сериозен опонент при опита си да бъде преизбран в Сената.

Сегашният мандат в Капитолия на Витър изтича през 2010 г. и сега в неговото място се е прицелила порно-звездата Сторми Даниелс. Горещата 30-годишна дама възнамерява да се кандидатира като член на Демократическата партия. 

От партията не само нямат нищо против номинацията на Даниелс, но дори й помагат в изработването на политическа платформа, с която тя да се изправи пред избирателите и Витър. Основни приоритети в програмата на порно-принцесата са икономиката, правата на жените и грижите за децата. Черешката на тортата ще бъде компромат срещу Витър, забъркал се през 2007 г. в скандал с проститутка. 

На война, като на война - всички оръжия са позволени, заключава New Orléans Observer. В жилите на Даниелс, чиято естествена коса не е руса, а червена, тече ирландска и чероки кръв. Артистичният си псевдоним последователката на Чичолина избирала, понеже е луд фен на рок-бандата "Мотли Крю" - басистът Ники Сикс дава точно това име на дъщеря си (stormy = буреносен). Преди да се впусне в хард-порното синеоката Даниелс е правила фотосесии за култови мъжки списания, като "Плейбой", "Хаслър" и "Пентхаус".

източник: БГНЕС