Всеки се вълнува дали някоя известна личност е родена на неговата дата, затова ние решихме да намираме по няколко звездни рожденика, които всеки ден ще откривате в новата ни рубрика Hot!

Месецът на влюбените е подвластен на една от най-интересните зодии на зодиака. Астролозите казват, че ако срещнете някой Водолей ... може би никога няма да успеете да го забравите. Това е знакът на най-големите съблазни, на желанието и надеждата, на общността и разбирателството.

Преди 28 години, на 17 февруари, в Ню Йорк се родила една дама, за която постоянно се говори, и наистина е трудно да бъде забравена. Това е богата наследница Парис Хилтън, за която може много неща да се кажат, но едно е безспорно - спокойно можем да я причислим към интересните и ексцентрични личности, което я прави типичен представител на зодията.

Своя рожден ден на тази дата празнува и един велик спортист - Макъл Джордан. Той е роден на 17.02.1963 г. в Бруклин, Ню Йорк. Легендарният баскетболист е считан за един от най-великите играчи на всички времена.

Звезди, звезди и пак звезди... ето още една очарователна водолейка, която се е появила на бял свят на днешната дата преди 38 години - актрисата Денис Ричардс.

Явно тази дата от астрологична гледна точка е благодатна, защото определено има много звездни рожденици. Други личности, родени на този ден, са: Рене Русо и Джери О'Конъл.