Оказва се, че популярните блондинки изпитват сериозна неприязън една към друга. Двете явно до такава степен не се понасят, че си позволиха да стигнат дори до словестна схватка в интернет. Скандалът започнал след като Андреа много се ядосала на коментар на бъдещата си колежка в поп-фолка, че не я познава.

Певицата се изнервила от думите й, тъй като смятала, че Бориса по всякакъв начин се стремяла да имитира визията й и да изглежда като нейна близначка. Тютюнджиева пък се обидила от сравнението, защото ако изглеждала като Андреа, „по-добре да се хвърли от някой мост". Тя дори предизвикала певицата да застанат една до друга без грим и да сравнят коя от двете изглежда по-добре. 

В един момент от разговора те започнали да си отправят такива псувни, на които и най-големият каруцар би завидял. Андреа нарекла миската лека жена и мърлячка и я обвинила, че освен да ходи с 40-годишни мъже, които да я издържат, за друго не ставала. И именно заради момичета като нея се разваляли семейства. Моделката също не й останала длъжна и й се подиграла, че по цяла нощ се кълчи в заведенията върху масите, „за да й бутат пари под полите". 

Двете словестно се „хванали за косите" и по въпроса коя от тях е по-богата. Андреа, за която е известно, че е от заможно семейство, в прав текст заявила, че знае за родителите на Бориса, че не са богати. И парите, които миската харчи, са от срещите й с мъже по хотелите. Пред bliasak.bg моделката заяви, че тя самата няма проблем с Андреа. Но, може би, фолк певицата има с нея.