Сребърни медалиони с естествен рубин от колекцията на SSG за популяризиране на кампанията за закрила на защитените растителни и животински видове у нас ще получат на годишната церемония "Нощта на Сексбомбите 2009" на 23 март от 19 часа в клуб Версай сексапилните победителки.

Партито, организирано от агенция VIP Communication, ще събере най-сексапилните жени на България.

Наградените ще си тръгнат с уникални ароматни статуетки, изработени от Си Деко и с подаръци от последната колекция на Модна къща Агресия. Ще има и специални изненади от модния гигант Келвин Клайн.

За гостите също ще има комплименти - изискано меню и маркови питиета, както и подаръци от генералния спонсор на събитието - „Мерилин". Заради ограничения брой места, преуспелите ни бизнесмени си обявиха война кой от тях ще се добере до ВИП-сепаретата на клуба.

На церемонията ще бъдат избрани Сексбомба на годината, Най-сексапилната двойка и Секссимвол на годината. Ще има и специалните номинации - Най-секси риалити звезда, Най-секси бизнесдама, Най-секси майка, Най-секси тв водеща и т.н.

Пригответе се за гореща нощ с еротично ревю вместо виагра и много музикални изпълнения от нашите гост-звезди.

Засилена охрана ще бди над сексапилните бомби, за да не гръмнат, а журналисти от над 50 медии ще снимат само това, което се случва на сцената. Без да безпокоят гостите.