Бой със и без торти на Годишните награди на списание Нов Фолк направи още по-страхотно партито, на което се бе събрало цялото поп фолк съзвездие.

В боя с торти се включиха най-палавите изпълнителки на най-слушаната у нас музика - Емануела, Преслава, Бони, Андреа, Тони Стораро и Крум.



Разрязвайки тортата по случай рождения ден на фолк списанието, тон за боя с торти даде Певецът на годината Тони Стораро, който подаде парченце торта на Преслава. След тях се включиха Бони и Андреа и след това стана истинско мазало от сметана, която пълнеше деколтета, лица и устни.



Малко преди това истински бой със скубане на коси възникна между Габриела и Ивена и трябваше да се намеси охраната на заведението за да разтърве побойничките. И за да не пишат след това жълтите вестници разни версии Ивена разясни ситуацията като каза, че през цялото време Гарбиела я е дразнела с разни подмятания.



"Аз й шибнах един, защото тя си го заслужаваше", завърши разказа си червенокосата певица след като поясни, че колежката й я нападнала в гръб. Тези две случки повишиха настроението на всички присъстващи и както каза водещия Влади Априлов, "От десет години водя тези награди и досега на такъв купон не съм присъствал".