Топбогаташите Стефан Шарлопов, Николай Гигов, синът на пловдивския бизнесмен Георги Гергов - Цветомир, спортните величия Христо Бонев и Христо Марков бяха част от 100-те ВИП-гости, открили най-луксозния петзвезден SPA Hotel PERSENK в Девин.

Изобилието от морски деликатеси и маркови питиета бяха само началото на 3-дневното парти. Завърналата се от Москва естрадна легенда Силвия Кацарова вдигна адреналина на гостите и поощрена от закачливите въпроси на водещите на вечерта Нина Никол и Димитър Рачков, даде ясен отговор какво е правила в руската столица: „Какво може да съм правила? Това, което правя най-добре - да пея, не съм ходила по мъже, ако това си мислите".

Мъжката половина от присъстващите загря с еротичните танци на Балет Нова, а Вяра от Стар Академи пя заедно с Тишо Кептъна от Мюзик Айдъл.

В разгара на вечерта на сцената изви глас Преслава. „Ти ли си новата ми?", изцепи се Рачков, който дойде без приятелката си Мария Игнатова на партито.

По-рано вечерта хотелът бе осветен лично от Негово високопреосвещенство пловдивския митрополит Николай. А 10-минутна заря озари небето над Персенк. Дъжд от детелини, златни върби и брокатни палми се изсипа в град Девин.

Черешка на тортата бе облечената в розово като кукла Барби фолкзвезда Андреа, която пренесе купона от ресторанта в нощния бар. Двете с Преслава не издържаха и се впуснаха в еротични танци и заигравки с микрофона.

Поздравите за собственика на луксозния хотел Николай Иванов продължиха до сутринта, когато той покани гостите да премерят сили в боулинга. За изненада на всички най-много попадения отбеляза най-младата фолкпевица Саманта.

Освен забавленията, сред които боулинг и билярд, SPA Hotel PERSENK може да се похвали и с уникален, бутиков дизайн. Двата ресторанта, съчетаващи изящество и стил, разполагат с богат асортимент от вина, а терасата открива неповторима гледка към града и величествената планина!

Перфектно съчетание на лукс и качествено обслужване в една уютна атмосфера. Главният готвач пък ще предложи възможност за богат избор от кулинарни изкушения от българската и европейска кухня, както и подбрани местни специалитети, които ще наситят сетивата на гостите с аромат, визия и вкус.

SPA Hotel PERSENK разполага със 70 двойни и 4 единични стаи, 1 фамилен, 4 стандартни и 3 VIP апартамента. Всички са с великолепна гледка към града, планинските склонове или градината на хотела. Стаите са елегантно обзаведени и предлагат уют, комфорт и простор. Оборудвани са с минибар, климатик, LCD телевизор, интернет връзка и телефон.

За чаша ароматно кафе, богат на витамини фреш или просто аперитив преди вечеря, ще ви предразположат приятната и уютна обстановка на Лоби бара и на панорамната Кафе-сладкарница.

За да е сигурно, че гостите няма да скучаят, или ако им е нужно повече забавление, отколкото почивка, могат да посетят нощния бар на SPA Hotel PERSENK. Подходящите светлини и модерният интериор, съчетани с музиката, ще ви накарат да останете будни до сутринта.

В хотела има и 24-часово безплатно медицинско обслужване, детски кът, конферентни зали, търговска зона и разкрасителен център, информира slusham.com.