По плажовете на Малибу е пълно със знаменитости, които си мислят, че са неразпознаваеми. Но грешат! Папараците ги следват по петите, както обикновено, за да ни покажат как летуват известните.

Никол Ричи очаква второто си дете, но това не й пречи да се чувства секси на плажа в Малибу, в компанията на приятеля си.

Лоран Конрад, както винаги изглежда ослепително. Тя е с приятелката си Ло Босуърт, от сериала The Hills, чийто пореден сезон предстои да се снима в близките месеци. До тогава двете дами си прекарват много забавно в Маями. 

Плажът на Маями приюти и Хaли Бери, както вече ви разказахме в рубриката ни "Семейна ваканция" . Но хвърлете още един поглед на тази грижовна и секси мама, няма да ви досади. 

Нетипично място за холивудска почивка са плажовете на Турция. Но ето едно изключение. Кейти Пери захвърли натруфените си сценични костюми, за да облече семпъл син бански, в който се вижда добре, че изглежда страхотно. 

Кейт Хъдсън изглежда като повлекана в тази странна одежда, която е нахлузила върху банския си. Но това е модата на Холивуд, там нещата никога не са такива, каквито изглеждат. 

В Мексико може да срещнете мариачи, хлебарки и ... Мина Сувари. Звездата има завидна фигура, която поддържа с много фитнес и здравословна храна.