search icon
search icon

Крис Браун се извини публично за побоя над Риана (видео)

Крис Браун се разкая публично за инцидента с Риана, пише "Daily telegraph ". Музикантът разпространи 2-минутно...

Крис Браун се разкая публично за инцидента с Риана, пише "Daily telegraph ".

Музикантът разпространи 2-минутно видео на своя сайт, в което се извинява на феновете и заявява, че се срамува от постъпката си.

Също така, той допълни, че много пъти досега се е извинявал на Риана. Браун беше арестуван на 8 февруари и по-късно обвинен в причиняване на тежка телесна повреда. Той пледира "виновен" и получи присъдата си на 5 август.

Певецът беше осъден на 5 години пробация и 6 месеца обществено полезен труд. Във видеото Браун казва още, че е искал да направи изявление по-рано, но адвокатът му го е посъветвал да изчака. 20-годишният изпълнител определи действията си като "неприемливи". Потърси и мотивите на постъпката си в детството си, което прекарал в среда на насилие.

"Това, което направих, е непростимо и ужасно съжалявам. Правя това публично извинение лично, за да изразя своето мнение по въпроса", заяви Крис.

"Мисля, че съм постигнал много и не съм лош човек. Не мисля да давам повече никакви извинения по случая". - допълва той.

"Майка ми и семейството ми ме подкрепят и заедно с помощта на Бог ше преодолеем този труден момент", коментира още певецът.

Още от hotnews

Коментари